Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hammasklinikka

Clinique ii

Hammasklinikka Clinique ii on yksityinen oikomishoidon klinikka mielipidejohtajalle ja valaisimelle, joka soveltaa ja tutkii alansa edistyneimpiä tekniikoita ja materiaaleja. Arkkitehdit kuvasivat implanttikonseptin, joka perustuu oikomishoidolliseen tyypilliseen tarkkuuden lääketieteellisten laitteiden käyttöön suunnitteluperiaatteena koko tilassa. Sisäseinien pinnat ja huonekalut sulautuvat saumattomasti valkoiseen kuoreen, jossa on roiske keltaista koriania, jossa huipputekninen lääketieteellinen tekniikka istutetaan.

Projektin nimi : Clinique ii, Suunnittelijoiden nimi : Rahul Mistri, Asiakkaan nimi : Open Atelier Mumbai.

Clinique ii Hammasklinikka

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.