Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Verkkosivusto

Tailor Made Fragrance

Verkkosivusto Räätälöidyt tuoksut syntyivät italialaisen yrityksen kokemuksesta, joka on erikoistunut hajusteiden, ihonhoito-, värikosmetiikka- ja kodin tuoksualan pääpakkausten kehittämiseen ja tuotantoon. Webgriffe: n rooli oli tukea asiakasliiketoimintastrategiaa suunnittelemalla bränditietoisuutta suosivan ratkaisun, ja uuden liiketoimintayksikön lanseeraus keskittyi antamaan käyttäjille mahdollisuuden luoda ainutlaatuinen ja täysin räätälöity hajuvesi, joka käynnistää askeleen laajassa teollisuuden kasvuprosessissa ja B2B-tarjonnan segmentointi.

Projektin nimi : Tailor Made Fragrance, Suunnittelijoiden nimi : Cristian Galletti, Asiakkaan nimi : Tailor Made Fragrance.

Tailor Made Fragrance Verkkosivusto

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.