Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Trenssi

Renaissance

Trenssi Rakkaus ja monipuolisuus. Kaunis tarina, joka on painettu kankaaseen, räätälöinti ja konsepti tästä trenssitakista kaikkien muiden mallistovaateiden rinnalle. Teoksen ainutlaatuisuus on varmasti kaupunkisuunnittelu, minimalistinen kosketus, mutta mikä tässä todella yllättävää, se saattaa pikemminkin olla sen monipuolisuus. Sulje vain silmäsi, kiitos. Ensinnäkin, sinun pitäisi nähdä vakava henkilö, joka on menossa hänen vakavan..sininen työ. Ravista nyt päätäsi ja heti edessäsi on kirjoitettu sininen kaivostakki, jossa on joitain magneettisia ajatuksia. Käsin kirjoitettu. Rakkaudella, uuvuttavaa!

Projektin nimi : Renaissance, Suunnittelijoiden nimi : Adina Banea, Asiakkaan nimi : Reprobable.

Renaissance Trenssi

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.