Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kauneussalonki

Shokrniya

Kauneussalonki Suunnittelija pyrki deluxe-ja inspiroivaan ympäristöön ja tuotti erillisiä tiloja, joilla on erilaisia toimintoja, jotka ovat samalla osa koko rakennetta. Beige-väri yhdeksi Iranin deluxe-väreistä valittiin kehittämään projektin ideaa. Tila esiintyy laatikoiden muodossa kahdessa värissä.Nämä laatikot ovat suljettuja tai osittain suljettuja ilman akustisia tai hajuhäiriöitä.Asiakkaalla on tarpeeksi tilaa kokea yksityinen kävelytie.Riittävä valaistus, oikea kasvinvalinta ja sopivan sävyn käyttäminen muiden materiaalien värit olivat tärkeitä haasteita.

Projektin nimi : Shokrniya , Suunnittelijoiden nimi : Kasra Shafieezadeh, Asiakkaan nimi : 4 Architecture Studio.

Shokrniya  Kauneussalonki

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.