Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Yrityksen Lahja

Yun Tea

Yrityksen Lahja Tämä teekokoelmasuunnitelma sisältää kiinalaisen horoskoopin käsitteen ja horoskoopit, joilla on kaksikielinen tuotemerkki-identiteetti, mikä auttaa mainostamaan tätä kiinalaista kulttuurin perinnettä ympäri maailmaa erilaisen lähestymistavan ja äänen avulla. Länsimaisen chinoiserie-pajukuvion graafista tyyliä on manipuloitu itä-kiinalaisen paperinleikkauksen horoskooppimiehen kanssa, joka luo visuaalisen identiteetin, joka liittyy tee- ja horoskooppimaailman onnekkaan kukkaan.

Projektin nimi : Yun Tea, Suunnittelijoiden nimi : Jacky Cheung, Asiakkaan nimi : SharpMotion.

Yun Tea Yrityksen Lahja

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.