Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kuuma Juomapalvelu Tuoreilla Kasveilla

Herbal Tea Garden

Kuuma Juomapalvelu Tuoreilla Kasveilla Patrick Sarran loi yrttiteepuutarhan ainutlaatuisena esineenä Hongkongin Landmark Mandarin Orientalille vuonna 2014. Ateriapalvelupäällikkö halusi vaunun, jolla hän voisi suorittaa teetilaisuuden. Tässä suunnittelussa käytetään uudelleen Patrick Sarranin K-sarjan vaunuissa kehittämiä koodeja, mukaan lukien KEZA-juustovaunu ja Km31 -monitoimivaunu, joihin vaikuttaa Kiinan maisemamaalaus.

Projektin nimi : Herbal Tea Garden, Suunnittelijoiden nimi : Patrick Sarran, Asiakkaan nimi : QUISO SARL.

Herbal Tea Garden Kuuma Juomapalvelu Tuoreilla Kasveilla

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.