Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Myyntikeskuksen Sisustus

Foco shopping mall

Myyntikeskuksen Sisustus Hänen suunnittelullaan on seuraavat ominaisuudet: pidä asiakkaan kolme pistettä, ydin tai tuote, kokeile ensin tuotteitaan, myy sitten tuote asiakkaalle, tee tuote uudelleen tilaa, näyttöä, markkinointia, myyntiä, sen sijaan että jätä huomioimatta tuote kokemus, siirry suoraan viimeiseen vaiheeseen Tee myynti. Itse asiassa on parantaa heidän koko tuotemerkin monipuolinen käyttökokemus. Vain henkilökohtaisen kokemuksen saamiseksi vaatetilasta on asiakkaan näkökulmasta.

Projektin nimi : Foco shopping mall, Suunnittelijoiden nimi : ZHENG SONGLING, Asiakkaan nimi : Foco.

Foco shopping mall Myyntikeskuksen Sisustus

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.