Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Yritysidentiteetti

Yanolja

Yritysidentiteetti Yanolja on Soulissa sijaitseva matkaviestintäalusta nr.1, joka tarkoittaa ”Hei, pelataan” koreaksi. Logotyyppi on suunniteltu san-serif-fontilla yksinkertaisen, käytännöllisen vaikutelman ilmaamiseksi. Käyttämällä pieniä kirjaimia se voi antaa leikkisän ja rytmisen kuvan verrattuna lihavoituihin isoihin kirjaimiin. Kunkin kirjaimen välistä tilaa on tarkistettu erinomaisesti optisen illuusion välttämiseksi ja se lisäsi luettavuutta jopa pienessä logossa. Valitsimme huolellisesti kirkkaat ja kirkkaat neonvärit ja käytimme täydentäviä yhdistelmiä erittäin hauskojen ja popputtavien kuvien tuottamiseksi.

Projektin nimi : Yanolja, Suunnittelijoiden nimi : Kiwon Lee, Asiakkaan nimi : Yanolja.

Yanolja Yritysidentiteetti

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.