Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kirjanmerkki

Brainfood

Kirjanmerkki Brainfood-kirjanmerkit ovat humoristinen lähestymistapa lukemiseen "aivojen ruuana", joten ne muotoillaan lusikkaan, haarukkaan ja veitsiin! Lukemasi mukaan, kirjallisuuslajista riippuen, voit valita oikean muodon, esim. romantiikkaa ja rakkaustarinoita varten mieluummin lusikka kirjanmerkki, filosofia ja runous haarukan muotoinen, ja komedia ja scifi lukemat voit valita veitsen. Kirjanmerkkejä on monia teemoja. Tässä on kreikkalainen ruoka, kreikkalainen kesä ja kreikkalaiset kuviot, kuten uusi perinteinen kreikkalainen matkamuisto.

Projektin nimi : Brainfood, Suunnittelijoiden nimi : Natasha Chatziangeli, Asiakkaan nimi : Natasha Chatziangeli Design Studio.

Brainfood Kirjanmerkki

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.