Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Riipus

Eternal Union

Riipus Olga Yatskaer, ammattilainen historioitsija, joka päätti jatkaa korujen suunnittelijan uraa, on ikuinen liitto, joka näyttää yksinkertaiselta, mutta täynnä merkitystä. Jotkut löytävät siitä ripauksen kelttiläisiä koruja tai jopa Herakles-solmun. Pala edustaa yhtä ääretöntä muotoa, joka näyttää kahdelta toisiinsa kytketyltä muodolta. Tämä vaikutus luodaan ristikkomaisilla viivoilla, jotka on kaiverrettu kappaleen päälle. Toisin sanoen - nämä kaksi on sidottu toisiinsa yhtenä ja toinen on näiden kahden liitto.

Projektin nimi : Eternal Union, Suunnittelijoiden nimi : Olga Yatskaer, Asiakkaan nimi : Olga Yatskaer.

Eternal Union Riipus

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.