Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Julkiset Äänikalusteet

Sonoro

Julkiset Äänikalusteet "Sonoro" on projekti, joka perustuu julkisten huonekalujen idean muutokseen suunnittelemalla ja kehittämällä julkisia äänikalusteita Kolumbiassa (lyömäsoitin). Tämä muuttaa, stimuloi ja luo yhteisön kehittämien kulttuurikäytäntöjen virkistymistä ja sisällyttämistä ilmaistakseen itseään kulttuurisen monimuotoisuutensa vuoksi, joka antaa mahdollisuuden identiteetin elementtien vahvistamiseen. Se on huonekalu, joka luo tilaa vuorovaikutukselle ja seurusteluun eri käyttäjien (asukkaat, turistit, vierailijat ja opiskelijat) välillä väliintulon alueella.

Projektin nimi : Sonoro, Suunnittelijoiden nimi : Kevin Fonseca Laverde, Asiakkaan nimi : Universidad Nacional de Colombia sede Palmira and Universidad Pontificia Bolivariana sede Medellín.

Sonoro Julkiset Äänikalusteet

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.