Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Auton Kojelauta

BlackVue DR650GW-2CH

Auton Kojelauta BLackVue DR650GW-2CH on valvonta-auton kojelautakamera, jolla on yksinkertainen, mutta hienostunut lieriömäinen muoto. Laitteen asennus on helppoa, ja 360 asteen kierto antaa sen erittäin helposti säädettävää. Dashcamin läheisyys tuulilasiin minimoi tärinät ja häikäisyn ja mahdollistaa entistä sujuvamman ja vakaamman tallennuksen. Perusteellisen tutkimuksen jälkeen täydellisen geometrisen muodon löytämiseksi, joka voisi kulkea harmonisesti ominaisuuksien kanssa, hankkeeseen valittiin lieriömäinen muoto, joka tarjosi sekä vakauden että säädettävyyden elementit.

Projektin nimi : BlackVue DR650GW-2CH, Suunnittelijoiden nimi : Pittasoft Co., Ltd., Asiakkaan nimi : BlackVue.

BlackVue DR650GW-2CH Auton Kojelauta

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.