Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Langattomat Kaiuttimet

FiPo

Langattomat Kaiuttimet FiPo (lyhennetty muoto ”Fire Power”) silmäänpistävällä suunnittelullaan viittaa äänen syvään tunkeutumiseen luusoluihin suunnittelun inspiraationa. Tavoitteena on tuottaa korkeaa tehoa ja laatua ääntä kehon luuhun ja sen soluihin. Tämän avulla käyttäjä voi yhdistää kaiuttimen matkapuhelimeen, kannettavaan tietokoneeseen, tablet-laitteisiin ja muihin laitteisiin Bluetoothin kautta. Kaiuttimien sijoituskulma on suunniteltu ottaen huomioon ergonomiset standardit. Lisäksi kaiutin voidaan erottaa lasipohjastaan, minkä avulla käyttäjä voi ladata sen.

Projektin nimi : FiPo , Suunnittelijoiden nimi : Nima Bavardi, Asiakkaan nimi : Nima Bvi Design.

FiPo  Langattomat Kaiuttimet

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.