Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Nojatuoli

Ami

Nojatuoli AMI-nojatuoli on suunniteltu intensiiviseen käyttöön ravintoloissa. Se on ajateltu olevan erittäin mukava ja vankka sekä myös helpottamaan merkittävästi palvelua ravintolan vaikeissa olosuhteissa. Sen hyvin pyöreä muoto ja erilaiset soikeat linjat muistuttavat rugby-palloa varmistavat, että asiakkaat tuntevat olonsa ravintolassa erittäin mukavaksi ja onnelliseksi. Varsien elliptiset reiät on vuorattu muovatulla puupalolla, jota ihmiset nauttivat silittämisestä. Nojatuolia on saatavana monenlaisina kirkkaina väreinä, jotka mahdollistavat henkilökohtaisen monikromaattisen sarjan koostumuksen

Projektin nimi : Ami, Suunnittelijoiden nimi : Patrick Sarran, Asiakkaan nimi : QUISO SARL.

Ami Nojatuoli

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.