Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Jakkara

Tri

Jakkara Uloste luonnonmaisesta setri-kiinteästä aineesta, joka työskenteli CNC-koneiden kanssa ja käsin viimeistelty, on erityinen se, että se on muodostettu massiivipuun setri-lohkosta, jota ei ole käsitelty 50 x 50 pintaan. Kiillotettu käsin hiekkapaperihiileillä, jotka tekevät mattapinnasta ja sileästä kosketukseen ja lisäävät tietyn seetripuun muotojen ja värimaailman mukaan on oltava luonnollinen öljy, joka suojaa sitä ja tekee siitä toiminnallisen esineen ja käytännöllisessä kunnossapidossaan pehmeän muotoilun, joka parantaa luonnollista materiaalia lisäämällä tuoksuaan. Voit puhua suunnittelun aistimisesta kosketuksesta , mukavuus ja tuoksu.

Projektin nimi : Tri, Suunnittelijoiden nimi : Ascanio Zocchi, Asiakkaan nimi : riva1920.

Tri Jakkara

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.