Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tuoli

Three Legged

Tuoli Kolmejalkainen tuoli on käsintehty instrumentti, joka on suunniteltu lepäämään ja koristamaan. Geeniensä sisällä on puuntyöstön ydin. Tuolien selkänojan muoto muodostetaan luonnollisella köydellä, joka venytetään paikoilleen istuimen alla olevalla kiertyvällä sauvalla. Tämä on erittäin tehokas kiristysmenetelmä, joka löytyy perinteisistä keulasahoista, puuntyöstön käsityökalusta, jota kokenut käsityöläinen on käyttänyt tähän päivään asti. Kolme jalkaa ovat käytännöllinen ratkaisu pitämään muotoilu yksinkertaisena mutta vakaana jokaisella pinnalla.

Projektin nimi : Three Legged, Suunnittelijoiden nimi : Ricardo Graham Ferreira, Asiakkaan nimi : oEbanista.

Three Legged Tuoli

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.