Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lelu

Sofia

Lelu Suunnittelu on inspiroinut 1800-luvun slovenialainen puinen vaunu nukkeille. Suunnittelijoille esitetty haaste oli ottaa vuosisatojen vanha lelu, antaa sille uudelleen tarkoitus, tehdä siitä houkutteleva, hyödyllinen, mielenkiintoinen suunnittelutapa, erilainen ja ennen kaikkea yksinkertainen ja tyylikäs. Kirjoittajat suunnittelivat nykyaikaisen kannettavan lastensängyn nukkeille. He keksivät orgaanisen muodon, joka kuvaa lapsen ja vauvan lelujen välisen suhteen pehmeyttä. Se on pohjimmiltaan valmistettu puusta ja tekstiilistä. Sitä voidaan käyttää nukkumiseen, kuljettamiseen ja nukkejen varastointiin. Tämä lelu kannustaa sosiaalista leikkiä.

Projektin nimi : Sofia, Suunnittelijoiden nimi : Klavdija Höfler and Matej Höfler, Asiakkaan nimi : kukuLila.

Sofia Lelu

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.