Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kauppa

Munige

Kauppa Ulkopuolelta ja sisäpuolelta koko rakennus on täynnä betonimaista materiaalia, täydennettynä mustalla, valkoisella ja muutamalla puunvärillä, jotka yhdessä luovat viileän sävyn. Avaruuden keskellä olevista portaista tulee johtava rooli, monenlaiset kulmikkaan taivutetut muodot ovat aivan kuin kartio, joka tukee koko toista kerrosta, ja yhdistyvät pidennettyyn alustaan pohjakerroksessa. Tila on kuin täysin osa.

Projektin nimi : Munige, Suunnittelijoiden nimi : Jack Chen Ya Chang and Angela Chen Shu, Asiakkaan nimi : B.P.S design.

Munige Kauppa

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.