Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Irrotettavat Pöydät

iLOK

Irrotettavat Pöydät Patrick Sarranin muotoilu toistaa kuuluisan kaavan, jonka loi Louis Sullivan ”Muoto seuraa toimintoa”. Tässä hengessä iLOK-taulukot on suunniteltu priorisoimaan keveys, lujuus ja modulaarisuus. Tämä on tehty mahdolliseksi pöytälevyjen puisen komposiittimateriaalin, jalkojen kaarevan geometrian ja hunajakennon sydämen sisään kiinnitettyjen rakennekiinnikkeiden ansiosta. Käyttämällä pohjaan viistoa liitosta saadaan hyödyllinen tila alapuolelle. Lopuksi puusta tulee lämmin estetiikka, jota hienot ruokailijat arvostavat.

Projektin nimi : iLOK , Suunnittelijoiden nimi : Patrick Sarran, Asiakkaan nimi : QUISO SARL.

iLOK  Irrotettavat Pöydät

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.