Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Logo

Mr Woo

Logo Herra Woolla on kaksitahoinen merkitys: Ensimmäinen tarkoitus on lupaus itsensä toteuttamiseen, mikä ilmenee Zenistä. Toinen näkökohta on yleinen suhtautuminen elämään, kuten ”(oikeiden) valintojen tekemisessä”. Tässä hengessä ihminen valitsee mitä haluaa. Herra Woo antaa ihmisille vaikutelman toteuttaa itsensä itseluottamuksella, koulutettu, kulttuurinen ja humoristinen. Tämän seurauksena herra Woo, maskotti, joka on humoristinen, itsevarma ja loistava, tehtiin. Herra Woo muistuttaa ihmisiä sinetin leikkauksesta - Kiinasta peräisin olevasta perinteisestä taiteen muodosta, joka ilmaisee Kiinan estetiikkaa ja kulttuuria.

Projektin nimi : Mr Woo, Suunnittelijoiden nimi : Dongdao Creative Branding Group, Asiakkaan nimi : Mr. Woo.

Mr Woo Logo

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.