Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Merimuseo

Ocean Window

Merimuseo Suunnittelukonsepti seuraa ajatusta, että rakennukset eivät ole pelkästään fyysisiä esineitä, vaan esineitä, joilla on merkitys tai merkkejä hajallaan jonkin suuremman sosiaalisen tekstin yli. Itse museo on esine ja alus, joka tukee matkan ajatusta. Kaltevan katon rei'itys vahvistaa syvänmeren juhlallista ilmapiiriä, ja suuret ikkunat tarjoavat mietiskelevän näkymän merelle. Optimoimalla meriteemainen ympäristö ja yhdistämällä se henkeäsalpaaviin vedenalaisiin näkymiin, museo heijastaa vilpittömästi sen toimintaa.

Projektin nimi : Ocean Window, Suunnittelijoiden nimi : Nikolaos Karintzaidis, Asiakkaan nimi : Nikolaos Karintzaidis.

Ocean Window Merimuseo

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.