Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asuintalo

Monochromatic Space

Asuintalo Monokromaattinen tila on talo perheelle, ja hankkeen tarkoituksena oli muuttaa koko maanpinnan elintilaa uusien omistajiensa erityistarpeiden huomioon ottamiseksi. Sen on oltava ystävällistä ikääntyneille; on nykyaikainen sisustus; runsaasti piilotettuja säilytystiloja; ja suunnittelun on sisällytettävä vanhojen huonekalujen uudelleenkäyttöön. Summerhaus D'zign oli mukana sisustussuunnittelijoina, jotka loivat toimivan tilan jokapäiväiseen elämään.

Projektin nimi : Monochromatic Space, Suunnittelijoiden nimi : Summerhaus D'zign Pte Ltd, Asiakkaan nimi : Summerhaus D'zign Pte Ltd.

Monochromatic Space Asuintalo

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.