Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Monitoiminen Istutuskone

Lab

Monitoiminen Istutuskone Tämä projekti haluaa luoda ja tuottaa tunteita ja ajatuksia teollisuuden ja luonnon välisistä suhteista. LAB tuo helpon ja tyylikkään tavan huonekasvien viljelyyn. Käyttäjät voivat säätää sen koon sopimaan eri alueille, ja sen valot antavat kasvien olla tiloissa, joissa ei ole tarpeeksi luonnollisia valonlähteitä. Se on modulaarinen rakenne, jonka avulla käyttäjät voivat leikkiä lasisäiliöiden eri kokoonpanoilla, joita voit käyttää viljelijöinä tai valonlähteinä. Suunnittelussa otetaan huomioon säilytysastiat terraarioille, vesiviljelyyn ja perinteiseen viljelytapaan.

Projektin nimi : Lab, Suunnittelijoiden nimi : Diego León Vivar, Asiakkaan nimi : Diego León Vivar.

Lab Monitoiminen Istutuskone

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.