Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Korvakoru

Night Light

Korvakoru Idea fosforoivasta korusta, joka syttyy ja hehkuu pimeässä, sai inspiraation abyssaalisten kalojen bioluminesenssista. Nämä kalalajit elävät valtameren syvyyksissä ja jopa täydellisessä pimeydessä ne tekevät itsensä näkyväksi ja houkuttelevaksi vastakkaiselle sukupuolelle salaperäisen kykynsä avulla valaistaa itseään. Tällä hienolla teoksella se aikoo antaa naisille mahdollisuuden loistaa jopa yöllä.

Projektin nimi : Night Light, Suunnittelijoiden nimi : Gabriel Juliano, Asiakkaan nimi : Gabriel Juliano.

Night Light Korvakoru

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.