Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kohdevalo

Thor

Kohdevalo Thor on Ruben Saldanan suunnittelema LED-valonheitin, jolla on erittäin korkea virtaus (jopa 4.700Lm), kulutus vain 27-38 W (mallista riippuen) ja optimaalisen lämmönhallinnan omaava malli, joka käyttää vain passiivista hajoamista. Tämän ansiosta Thor erottuu markkinoilla ainutlaatuisena tuotteena. Thorilla on luokassaan pienet mitat, koska kuljettaja on integroitu valaisinvarteen. Sen massakeskuksen vakauden ansiosta voimme asentaa niin monta Thoria kuin haluamme aiheuttamatta radan kallistumista. Thor on LED-valonheitin, joka on ihanteellinen ympäristöihin, joissa valovirran tarve on suuri.

Projektin nimi : Thor, Suunnittelijoiden nimi : Rubén Saldaña Acle, Asiakkaan nimi : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Thor Kohdevalo

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.