Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Jousituslamppu

Spin

Jousituslamppu Ruben Saldanan suunnittelema Spin on ripustettu LED-lamppu korostusvalaistukseen. Olennaisten linjojen minimalistinen ilme, pyöristetty geometria ja muoto antavat Spinille kauniin ja harmonisen suunnittelun. Sen runko on valmistettu kokonaan alumiinista ja antaa kevyyden ja johdonmukaisuuden samalla kun se toimii jäähdytyselementtinä. Sen uppoasennettava kattopohja ja erittäin ohut tensori aiheuttavat ilmakestävyyden tunteen. Saatavana mustana ja valkoisena, Spin on täydellinen valaisin, joka voidaan sijoittaa baareihin, tiskille, vitriineihin ...

Projektin nimi : Spin, Suunnittelijoiden nimi : Rubén Saldaña Acle, Asiakkaan nimi : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Spin Jousituslamppu

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.