Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lipasto

Labyrinth

Lipasto ArteNemuksen labyrintti on lipasto, jonka arkkitehtonista ulkonäköä korostaa viilun mutkitteleva polku, joka muistuttaa kaupungin katuja. Laatikoiden huomattava käsitys ja mekanismi täydentävät sen aliarvioitua ääriviivaa. Vaahteran ja mustan Ebony-viilun vastakkaiset värit sekä korkealaatuinen käsityö korostavat Labyrintin ainutlaatuista ulkonäköä.

Projektin nimi : Labyrinth, Suunnittelijoiden nimi : Eckhard Beger, Asiakkaan nimi : ArteNemus.

Labyrinth Lipasto

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.