Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Monitoiminen Työpöytä

Portable Lap Desk Installation No.1

Monitoiminen Työpöytä Tämä kannettavan kannettavan tietokoneen asennus nro 1 on suunniteltu tarjoamaan käyttäjille joustava, monipuolinen, keskittynyt ja siisti työtila. Pöytä on erittäin tilaa säästävä seinäasennusratkaisu, ja sitä voidaan säilyttää tasaisesti seinää vasten. Bambuvalmistettu pöytä on irrotettavissa seinäkiinnikkeestä, jonka avulla käyttäjä voi käyttää sitä kannettavana työpöydällä kotona eri paikoissa. Pöytä sisältää myös uran yläosassa, jota voidaan käyttää puhelimen tai tabletin jalustana tuotteen käyttökokemuksen parantamiseksi.

Projektin nimi : Portable Lap Desk Installation No.1, Suunnittelijoiden nimi : Liyang Liu, Asiakkaan nimi : Yois design.

Portable Lap Desk Installation No.1 Monitoiminen Työpöytä

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.