Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Luottokortti-Kanta-Asiakasohjelma

Education Currency

Luottokortti-Kanta-Asiakasohjelma Tämä on liikkeeseenlaskijapankin ja kumppanin koulutuslaitoksen välityksellä sponsoroima co-brand-pankkikortti-kanta-asiakasohjelma, joka antaa palkkioita oppituntien muodossa oikeuksille, jotka kertyivät isommille yksiköille, jotka ovat luottotunteja oikeuksilla, jotka kortinhaltijalle annetaan hänen korttimenoillaan, kertyneiden luottotuntien oikeudet hänet lunastetaan, kun hän suorittaa koulutuskurssin tässä kumppanikoulutuslaitoksessa. Annettujen luottotuntien oikeuksien vastineeksi pankki tekee vaihto-palkkioita koskevan osake-sopimuksen tämän laitoksen kanssa. Hankkeen tavoitteena on tukea taloudellisesti ihmisiä koulutustavoitteiden ja koulutussektorin saavuttamiseksi.

Projektin nimi : Education Currency, Suunnittelijoiden nimi : Youssef Abdel Zaher, Asiakkaan nimi : Youssef Abdel Zaher.

Education Currency Luottokortti-Kanta-Asiakasohjelma

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.