Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kynttilä

Ardora

Kynttilä Ardora näyttää tavalliselta kynttilöltä, mutta itse asiassa se on hyvin erikoinen. Sytytyksen jälkeen kynttilä sulaa vähitellen paljastaen sydämen muodon sisältä. Kynttilän sisällä oleva sydän on tehty lämmönkestävästä keraamisesta materiaalista. Taimi erottuu kynttilän sisällä kulkemalla keraamisen sydämen edestä ja takaa. Tällä tavalla vaha sulaa tasaisesti paljastaen sydämen sisällä. Kynttilällä voi olla erilaisia tuoksuja, jotka voivat tuottaa erittäin miellyttävän ilmapiirin. Ensi silmäyksellä ihmiset ajattelevat, että se on tavallinen kynttilä, mutta kynttilän sulaessa he voivat löytää sen erityispiirteen.

Projektin nimi : Ardora, Suunnittelijoiden nimi : Sebastian Popa, Asiakkaan nimi : Sebastian Popa.

Ardora Kynttilä

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.