Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Renkaat

Blessed Child

Renkaat Siunatun lapsen renkaat ovat rakkauden lupaus: Vauva Jamie halailee renkaan sisäpuolelle ja luottaa elämänsä äidin käsiin. Vauva asetetaan selälleen imemään peukaloaan. Jokaisen raskaana olevan naisen mielessä on syntymättömän lapsen henkinen visio. Rengas symboloi ehdotonta keskinäistä luottamussidosta vauvan ja äidin välillä ja kunnioittaa tätä luottamusta. Vauva Sam on maailman huipulla, turvallinen, terve ja onnellinen. Käyttäjä kuljettaa vauvaa ylpeänä esittäen itsensä luottavaisena äitinä. Soittoääni on bändi, joka sanoo: "Luota minuun, sinut rakastetaan!"

Projektin nimi : Blessed Child, Suunnittelijoiden nimi : Britta Schwalm, Asiakkaan nimi : Blessed Child (Your 'Glueckskind').

Blessed Child Renkaat

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.