Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Luettelo

Classical Raya

Luettelo Yksi asia Hari Rayassa - on, että ajattomat kyllästyneet Raya-laulut ovat edelleen lähellä ihmisten sydäntä tähän päivään saakka. Mikä olisi parempi tapa tehdä kaikki tämä kuin klassisen Raya-teeman kanssa? Tämän teeman ytimen tuomiseksi esiin lahjahampuruettelo on suunniteltu muistuttamaan vanhaa vinyylilevyä. Tavoitteenamme oli: 1. Luo erityinen malli, sen sijaan, että tuotekuvista ja niiden hinnoista koostuisi sivuja. 2. Luo arvostuksen taso klassiselle musiikille ja perinteiselle taiteelle. 3. Tuo esiin Hari Rayan henki.

Projektin nimi : Classical Raya, Suunnittelijoiden nimi : Vincent Teoh Boon Seang, Asiakkaan nimi : Giftseries Sdn. Bhd..

Classical Raya Luettelo

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.