Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lamppu

the Light in the Bubble

Lamppu Kuplan valo on moderni hehkulamppu Edisonin hehkulangan Edisonin hehkulampun muistoksi. Tämä on plexiglas-arkin sisään sovitettu led-valonlähde, leikattu laserilla hehkulampun muodon kanssa. Polttimo on läpinäkyvä, mutta kun kytket valon päälle, näet hehkulangan ja lampun muodon. Sitä voidaan käyttää kuten riippuvalaisinta tai korvaamaan perinteinen lamppu.

Projektin nimi : the Light in the Bubble, Suunnittelijoiden nimi : Andrea Ciappesoni, Asiakkaan nimi : Ciappesoni lighting+design.

the Light in the Bubble Lamppu

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.