Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Alavalon Lamppu

Sky

Alavalon Lamppu Kevyt malli, joka näyttää kelluvan. Muutama senttimetri katon alle asennettu ohut ja kevyt levy. Tämän on Sky saavuttanut suunnittelukonseptin. Taivas luo visuaalisen tehosteen, joka tekee valaisimesta ripustetun 5 cm: n etäisyydeltä katosta, jolloin tämä valo sopii henkilökohtaiseen ja erilaiseen tyyliin. Korkean suorituskykynsä ansiosta Sky soveltuu valaisemaan korkeista kattoista. Sen puhtaan ja puhtaan suunnittelun ansiosta sitä voidaan kuitenkin pitää hyvänä vaihtoehtona minkä tahansa sisustussuunnittelun valaistamiseen, joka haluaa välittää minimaalisen kosketuksen. Viimeinkin muotoilu ja suorituskyky yhdessä.

Projektin nimi : Sky, Suunnittelijoiden nimi : Rubén Saldaña Acle, Asiakkaan nimi : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Sky Alavalon Lamppu

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.