Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pöytä, Tuoli, Valaisin

Ayers

Pöytä, Tuoli, Valaisin Esineen muoto ja yhtenäisyys yhdistettynä materiaalien innovatiiviseen käyttöön tuotannossa korkkina ja "korkbalttina" ovat ainutlaatuisia tekijöitä, jotka erottavat tämän kappaleen muista. Jokainen tuoli on veistetty korkean teknologian CNC-koneella yhdestä korkkirungosta. Samaa menetelmää sovelletaan taulukon pohjaan. Valaisimen pöytätaso ja campanula on valmistettu korkkbaltistä (innovatiivinen materiaali, jossa yhdistyvät basaltikuitu korkkiin), mikä antaa kappaleille kevyyden. Valaisin käyttää valaistusjärjestelmässään LED-tekniikkaa.

Projektin nimi : Ayers , Suunnittelijoiden nimi : Albertina Oliveira, Asiakkaan nimi : Albertina Oliveira.

Ayers  Pöytä, Tuoli, Valaisin

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.