Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Monikäyttöinen Pöytä

Bean Series 2

Monikäyttöinen Pöytä Tämän pöydän ovat suunnitelleet Bean Buro -periaatesuunnittelijat Kenny Kinugasa-Tsui ja Lorene Faure. Projekti sai inspiraation ranskalaisten käyrien wiggly-muodoista ja palapeleistä, ja se toimii toimiston kokoushuoneen keskeisenä kappaleena. Kokonaismuoto on täynnä wigggejä, mikä on dramaattinen ero perinteisestä muodollisesta yritysneuvottelupöydästä. Pöydän kolme osaa voidaan konfiguroida erilaisiin yleisiin muotoihin istumajärjestelyjen muuttamiseksi; jatkuva muutostila luo leikkisän ilmapiirin luovalle toimistolle.

Projektin nimi : Bean Series 2, Suunnittelijoiden nimi : Bean Buro, Asiakkaan nimi : Cheil .

Bean Series 2 Monikäyttöinen Pöytä

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.