Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ostoskeskus

Adagio Townplaza

Ostoskeskus Naapurimaiden elämäntavan perusteella muotoilu on mukautettu vastaamaan parhaiten ihmisten tarpeita. Se on suunniteltu tasapainoiseksi paikkaksi perheille, jotta kaikki voivat nauttia siitä. Sillä on pääaukio, jossa vuorovaikutus tapahtuu eniten vuorokauden aikana maanpinnan tasolla, toinen kerros, joka on suunniteltu terveydelle, muotille ja kauneudelle, ja 3. kerros, jossa on lounge-baari ja ravintoloita, jotka elävät klo 14.00–22.00. Yksi pääpiirteistä on, että 90 prosentilla yksiköistä on suora näkymä mistä tahansa paikasta. Pysäköinti on myös optimoitu tämän vuoksi, koska päivän miehitetyt paikat ovat yöllä vapaita.

Projektin nimi : Adagio Townplaza, Suunnittelijoiden nimi : Adagio Townplaza, Asiakkaan nimi : HAUS INMOBILIARIA SA.

Adagio Townplaza Ostoskeskus

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.