Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Nykyaikainen Pukeutuminen

Le Maestro

Nykyaikainen Pukeutuminen Le Maestro mullistaa mekkokengän sisällyttämällä siihen suoraan metallilaser-sintratun (DMLS) titaanin 'matriisikoron'. 'Matrix heel' vähentää kantapääosan visuaalista massaa ja osoittaa pukeutumiskengän rakenteellisen eheyden. Tyylikäs vamppi täydentää yläjuovan selkeää epäsymmetristä muotoilua korkealaatuisella nahkalla. Kantapääosan integrointi yläosaan on nyt muodostettu tyylikäksi ja hienostuneeksi siluetiksi.

Projektin nimi : Le Maestro, Suunnittelijoiden nimi : Herman Francisco Delos Santos, Asiakkaan nimi : HERMAN FRANCISCO.

Le Maestro Nykyaikainen Pukeutuminen

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.