Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lautapeli

Orbits

Lautapeli Orbits on avaruus inspiroitu lautapeli, jonka tavoitteena on kehittää strategista ajattelua ja käden-silmän koordinaatiota. Se parantaa loogista, kinesteettistä ja alueellista älykkyyttä. Peli tarjoaa loputtoman määrän yhdistelmiä. Orbitit sopivat 2-4 pelaajille ja yli 8-vuotiaille. Pelin tavoitteena on vakauttaa kaikki kiertoradat käymättä koskematta niitä muihin. Oikea siirto on kulkea käyrä edellisen vakautetun käyrän ylä- tai alapuolella. Jos käyrä koskettaa toista, käännös siirtyy seuraavalle pelaajalle. Suunnittele strategiasi ja älä ota käyriä!

Projektin nimi : Orbits, Suunnittelijoiden nimi : Altug Toprak and Ezgi Yelekoglu, Asiakkaan nimi : Orbits.

Orbits Lautapeli

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.