Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Vuodesohva

Umea

Vuodesohva Uumaja on erittäin seksikäs, visuaalisesti kevyt ja tyylikäs vuodesohva jopa kolmelle istuvalle ja kahdelle nukkumisasennossa olevalle henkilölle. Vaikka laitteisto on klassinen napsautusklappijärjestelmä, todellinen innovaatio johtuu seksikkäistä linjoista ja ääriviivoista, jotka tekevät tästä varsin houkuttelevan huonekalupalan.

Projektin nimi : Umea , Suunnittelijoiden nimi : Claudio Sibille, Asiakkaan nimi : M3.

Umea  Vuodesohva

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.