Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pullo

La Pasion

Pullo Tämä on käsintehty esine, jonka on suunnitellut Arturo López, yksi Studio Xaquixen miehistön jäsenistä. Hän sai käsityksen pullosta, kun hän näki puun, joka näytti parilta halailevan toisiaan, ja tämä sai hänet ajattelemaan, kuinka rakkaimpansa tulevat yhdeksi pitäessään toisiaan "pasión": lla. Pala luomiseen käytetty lasi on 95% kierrätettyä, samoin kuin kaikki Studio Xaquixessa käytetty lasi. Miehistö on valmistanut studiossa käytettävät uunit, ja niihin syötetään orgaanista jätettä, kuten kasviöljyjätettä tai biomassaa, joka on jalostettu metaanikaasuksi.

Projektin nimi : La Pasion, Suunnittelijoiden nimi : Studio Xaquixe, Asiakkaan nimi : Studio Xaquixe.

La Pasion Pullo

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.