Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Yksittäinen Kodin Termostaatti

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Yksittäinen Kodin Termostaatti Älypuhelimen termostaatti on minimalistinen, tyylikäs muotoilu, joka on ristiriidassa perinteisten termostaattirakenteiden kanssa. Läpikuultava kuutio siirtyy valkoisesta väriin hetkessä. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on kiinnittää yksi viidestä vaihdettavissa olevasta värifilmistä laitteen takana. Pehmeä ja kevyt väri tuo herkän ripauksen omaperäisyyteen. Fyysiset vuorovaikutukset pidetään minimissä. Yksinkertainen kosketus antaa muuttaa lämpötilaa, kun kaikki muut säädöt tehdään käyttäjän älypuhelimesta. E-ink-näyttö valitaan vertaansa vailla olevan laadun ja minimaalisen energiankulutuksen vuoksi.

Projektin nimi : The Netatmo Thermostat for Smartphone, Suunnittelijoiden nimi : Netatmo, Asiakkaan nimi : Netatmo.

The Netatmo Thermostat for Smartphone Yksittäinen Kodin Termostaatti

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.