Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Älykäs Rannekoru

June by Netatmo

Älykäs Rannekoru KESÄKUU on aurinkosuojavalmennusrannekoru. Se on ensimmäinen rannekoru, joka mittaa auringonottoa. Se on kytketty käyttäjän älypuhelimen seurasovellukseen, joka neuvoo naisia milloin ja miten suojata ihoa päivittäin auringon vaikutuksilta. KESÄKUU ja sen seuralainen App tarjoavat uuden rauhallisuuden auringossa. Kesäkuu seuraa UV-intensiteettiä reaaliajassa ja käyttäjän ihon absorboimaa kokonaisvaltaista auringonvaloa koko päivän ajan. Ranskan korusuunnittelija Camille Toupet on luonut timantin hengessä, jolla on hohtavat tahrat. KESÄKUU voidaan käyttää rannekoruna tai rintakoruna.

Projektin nimi : June by Netatmo, Suunnittelijoiden nimi : Netatmo, Asiakkaan nimi : .

June by Netatmo Älykäs Rannekoru

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.