Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lamppu

Idiomi

Lamppu Idiomi; on lamppu kolmiulotteisessa muodossaan ja valaisinryhmä voi luoda erilaisia skenaarioita ja rikastuttaa ympäristöä todella uudella valolla. Se haluaa olla keino ilmaista valoa. Tämä lamppu muistuttaa linjan ja muodon puhtauden teemoista sekä valkoisen rehellisyydestä. Idiomi sallii valon seurata ihmistä jokapäiväisissä toimissa, tunneissa, tunneissa ja hetkeissä. LED: n innovatiivisen potentiaalin ansiosta se voi mukautua tilanteisiin, jotka sitä ympäröivät.

Projektin nimi : Idiomi, Suunnittelijoiden nimi : Nicolò Caruso, Asiakkaan nimi : Nicolò Caruso.

Idiomi Lamppu

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.