Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lahjapakkaus

Jack Daniel's

Lahjapakkaus Ylellinen lahjarasia Jack Danielin Tennessee-viskille ei ole vain tavallinen laatikko, joka sisältää pullon sisällä. Tämä ainutlaatuinen pakettirakenne kehitettiin erinomaiseen suunnitteluominaisuuteen, mutta myös turvalliseen pullojen toimittamiseen samanaikaisesti. Suurten avoimien ikkunoiden ansiosta näemme koko laatikon. Suoraan laatikon läpi tuleva valo korostaa viskin alkuperäistä väriä ja tuotteen puhtautta. Vaikka laatikon molemmat sivut ovat auki, vääntöjäykkyys on erinomainen. Lahjarasia on valmistettu kokonaan pahvista ja on täysin mattalaminoitu kuumilla leimaus- ja kohokuvioelementeillä.

Projektin nimi : Jack Daniel's, Suunnittelijoiden nimi : Kantors Creative Club, Asiakkaan nimi : Kantors Creative Club.

Jack Daniel's Lahjapakkaus

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.