Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kylpyhuonekalusteet

Valente

Kylpyhuonekalusteet Luonnon jalokivien inspiroima Valente-kylpyhuonekokoelma tarjoaa ylellisyyttä suunnitella kylpyhuoneesi ja mukauttaa tilan käytettävissä olevilla käyttötarkoituksilla. Koska jokainen luonnon jalokivi on ainutlaatuinen, kaikki Valente-malliston huonekaluelementit ovat erikokoisia ja värit. Näiden erikokoisina ja -värisinä suunniteltujen elementtien tavoitteena on tuoda kylpyhuoneemme taivaan kauneutta luontoon ja tuoda rytmi, dynaamisuus kylpyhuoneisiin.

Projektin nimi : Valente, Suunnittelijoiden nimi : Isvea Eurasia, Asiakkaan nimi : ISVEA.

 Valente Kylpyhuonekalusteet

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.