Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kylpyhuonekalusteet

Sott'Aqua Marino

Kylpyhuonekalusteet Sott'Aqua Marino -mallisto, jossa on luovia yksityiskohtia vedenalaisesta maailmasta kylpyhuoneisiin, tarjoaa ylellisyyttä suunnitella oma kylpyhuone käyttämällä laajaa valikoimaa modulaatiovaihtoehtoja. Sott'Aqua Marino pystyy tarjoamaan ainutlaatuisen suunnittelutavan jokaiselle kylpyhuone, jonka joustavuus on tarkoitettu käytettäväksi yhden tai kaksinkertaisen pesuallaskaapin kanssa. Seinälle ripustimella varustetussa pyöreässä peilissä on myös piilotettu valaistusjärjestelmä. Pyörillä oleva setririnnassa oleva ottomaanirunko toimii myös pyykkikorina.

Projektin nimi : Sott'Aqua Marino, Suunnittelijoiden nimi : Isvea Eurasia, Asiakkaan nimi : ISVEA.

Sott'Aqua Marino Kylpyhuonekalusteet

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.