Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Paperitavarasetti

Cubix

Paperitavarasetti Paperi, asetettu kuution muotoon, sisältäen paperiliittimien laatikon, tarrojen laatikon ja kynänpidikkeen. Cubixin pääideana on luoda "järjestäytynyt kaaos". Kukaan ei ole salaisuus, että työpaikkajärjestys on erittäin tärkeä. Kuitenkin monet ihmiset pitävät ns luovaa sotkua. Cubix-käsitteen perustana oli ratkaisu tähän pieneen ristiriitaan. Punaisten sauvojen joustavuuden takia melkein kaikki, joka on hajallaan ympäri pöytää, voidaan asettaa lyijykynäpitimeen mistä tahansa kulmasta, kynistä ja lyijykynistä kaikenkokoisina paperiin ja tarroihin.

Projektin nimi : Cubix, Suunnittelijoiden nimi : Alexander Zhukovsky, Asiakkaan nimi : SKB KONTUR.

Cubix Paperitavarasetti

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.