Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kompostoitava Pakkaus

cellulose net tube

Kompostoitava Pakkaus Saksan kokoinen jätehuurre ajautuu Tyynellämerellä. Biohajoavien pakkausten käyttö rajoittaa fossiilisten luonnonvarojen kulutusta ja antaa myös biohajoavien aineiden päästä toimitusketjuun. Verpackungszentrum Graz on onnistuneesti askeleen tähän suuntaan kehittämällä putkimaisia verkkoja, joissa käytetään kompostoitavia modaalisia selluloosakuituja kotimetsien ohentamisesta. Verkot ilmestyivät ensimmäistä kertaa supermarketin hyllyille Rewe Austriassa joulukuussa 2012. Pelkästään Rewe voi säästää 10 tonnia muovia yksinkertaisesti muuttamalla orgaanisten perunoiden, sipulien ja sitrushedelmien pakkauksia.

Projektin nimi : cellulose net tube , Suunnittelijoiden nimi : Verpackungszentrum Graz, Asiakkaan nimi : Verpackungszentrum Graz, Susanne Meininger e.U..

cellulose net tube  Kompostoitava Pakkaus

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.