Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asuintalo

Tempo House

Asuintalo Tämä projekti on täydellinen kunnostaminen siirtomaalaistyylisessä talossa yhdessä viehättävimmistä kaupunginosista Rio de Janeirossa. Ylimääräisellä paikalla, täynnä eksoottisia puita ja kasveja (kuuluisan maisema-arkkitehdin Burle Marxin alkuperäinen maisemasuunnitelma), päätavoitteena oli integroida ulkotarha sisätiloihin avaamalla suuret ikkunat ja ovet. Koristeella on tärkeitä italialaisia ja brasilialaisia merkkejä, ja sen tarkoituksena on saada se kankaalle, jotta asiakas (taidekokoelma) voi näyttää suosikkikappaleitaan.

Projektin nimi : Tempo House, Suunnittelijoiden nimi : Gisele Taranto, Asiakkaan nimi : Gisele Taranto Arquitetura.

Tempo House Asuintalo

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.